Redactie & correctie

Voor bedrijven en organisaties:

Bureau Kirja biedt redactionele ondersteuning, van concept tot drukwerk. Het gehele proces, van het eerste idee tot het uiteindelijke product, kunnen wij co÷rdineren. We verzorgen zelf de redactie en vormgeving van uw boeken, nieuwsbrieven en persberichten, maar werken daarnaast ook nauw samen met diverse tekstschrijvers, vormgevers, illustratoren en drukkers.

U kunt ons inschakelen voor tekstredactie en vormgeving:

Ook als u andere klussen hebt, kunt u natuurlijk met ons overleggen. Mail ons, we maken graag een aanbieding op maat.

__________________________________________

Voor particulieren:

U hebt een boek geschreven en wilt graag dat het nagekeken wordt door een professional? Bureau Kirja zet graag voor u de puntjes op de i. We gaan zorgvuldig met uw manuscript om en werken altijd in overleg met de auteur. U kunt desgewenst uw complete boekuitgave bij Bureau Kirja onderbrengen.

Ook voor het schrijven en redigeren van webpagina's kunt u bij Bureau Kirja terecht. We kunnen zelfs uw complete website verzorgen, de vormgeving, de teksten en de technische kant.

Voor tekstredactie hanteren we een uurtarief. Wilt u het gehele boekpublicatietraject in handen geven van Bureau Kirja, kijk dan bij de pakketprijzen. Voor het ontwikkelen van een website maken we eerst een offerte.

__________________________________________